Најефективен начин за учење јазик

TalkPal е тутор за јазик со вештачка интелигенција со GPT. Разговарајте за неограничен број интересни теми или со пишување или зборување додека примате пораки со реален глас.

talkpal ai демо слика

Ќе вежбате:

talkpal ai демо слика

Разликата на TalkPal

Достапно на повеќе од 57 јазици

Потопни разговори

Нурнете во волшебните дијалози дизајнирани да го оптимизираат задржувањето на јазикот и да ја подобрат флуентноста.

Повратни информации во реално време

Добијте непосредни, персонализирани повратни информации и предлози за да го забрзате вашето владеење на јазикот.

Динамичко активно слушање

Подобрете ги вештините за разбирање со нашите ексклузивни, адаптивни вежби за слушање.

Ви го претставуваме TalkPal Premium

Улоги, дебати и ликови

Потопете се во забавни, професионални или реални ситуации за да ги зајакнете вашите јазични вештини.

300+ уникатни искуства

Приспособени и ангажирани сесии засновани на вашите цели, темпо на учење и ниво на јазик.

Персонализација

Неограничено користење на вградени преводи во реално време и персонализирани повратни информации.

Планови за цени

Изберете го вистинскиот план за вас

Најчесто поставувани прашања

Како TalkPal се разликува од другите апликации за учење јазици?

За разлика од другите апликации за учење јазици, TalkPal ја користи најнапредната вештачка интелигенција за да создаде интерактивно, забавно и привлечно искуство за учење јазик. Вештачката интелигенција им овозможува на корисниците да постигнат флуентност со пристапот на активно учење. TalkPal имитира сценарија од реалниот живот каде што корисниците учат преку интеракција со мајчин јазик.

Кои опции за претплата ги нуди TalkPal?

TalkPal нуди бесплатна претплата со ограничени функции и TalkPal Premium, која доаѓа без ограничувања и понапредни функции. TalkPal Premium вклучува месечни или годишни опции за плаќање.

Може ли да ја откажам мојата претплата на TalkPal Premium во секое време?

Да, може да ја откажете претплатата на TalkPal Premium во секое време. По откажувањето, претплатата ќе заврши на крајот на периодот на претплата.

Дали нудите опции за претплата за образовните институции?

Да, ние нудиме платформа на образовните институции каде што можат да купат претплати за своите студенти на големо. За повеќе информации, ве молиме кликнете овде .