Тамільські слова для опису особистостей

Вивчення нової мови завжди є захоплюючим процесом, особливо коли справа доходить до вивчення нових слів для опису особистостей. Тамільська мова багата на вирази та слова, які допомагають передати різноманітні риси характеру та особистісні якості. У цій статті ми розглянемо деякі з них, щоб допомогти вам розширити свій словниковий запас та краще розуміти тамільську мову.

Основні слова для опису особистостей

அன்பான (anban) – доброзичливий, люб’язний.
அவர் மிகவும் அன்பானவர்.

வீரர் (veerar) – хоробрий.
அவர் ஒரு வீரர்.

நேர்மையான (nermaiyana) – чесний.
அவர் மிகவும் நேர்மையானவர்.

தூய்மையான (thooimaiyana) – чистосердечний.
அவர் தூய்மையான மனமுடையவர்.

முக்கியமான (mukkiyamana) – важливий.
அவர் ஒரு முக்கியமான மனிதர்.

அழகான (azhagana) – красивий.
அவள் மிகவும் அழகானவள்.

நகைச்சுவை (nagaichuvai) – гумористичний.
அவர் நகைச்சுவையானவர்.

அமைதியான (amaithiyana) – спокійний.
அவர் மிகவும் அமைதியானவர்.

Додаткові слова для опису особистостей

பொறுமையான (porumaiyana) – терплячий.
அவர் மிகவும் பொறுமையானவர்.

சுறுசுறுப்பான (suru suruppana) – енергійний.
அவர் சுறுசுறுப்பானவர்.

உதவிகரமான (uthavikaramana) – корисний.
அவர் உதவிகரமானவர்.

கடினமான (kadinamana) – суворий.
அவர் ஒரு கடினமான ஆசிரியர்.

புத்திசாலி (puthisali) – розумний.
அவள் மிகவும் புத்திசாலி.

உறுதியான (urudiyana) – впевнений.
அவர் உறுதியானவர்.

சாதாரணமான (saadharanamana) – звичайний.
அவர் ஒரு சாதாரணமான மனிதர்.

மிகச்சிறந்த (migachirandha) – видатний.
அவர் மிகச்சிறந்த கலைஞர்.

Слова для опису негативних рис характеру

மோசமான (mosamana) – поганий.
அவர் மோசமானவர்.

கோபமான (kopamana) – гнівний.
அவர் கோபமானவர்.

சொல்வதற்கு (solvadharku) – егоїстичний.
அவர் மிகவும் சொல்வதற்கு எளிதானவர்.

போதை (pothai) – лінивий.
அவர் மிகவும் போதை.

மனக்குறை (manakkurai) – депресивний.
அவர் மனக்குறை உள்ளவர்.

குளிர்ந்த (kulirndha) – байдужий.
அவர் குளிர்ந்த மனமுடையவர்.

தீய (theeya) – злий.
அவர் தீய மனம் கொண்டவர்.

Слова для опису професійних якостей

உழைப்பாளர் (uzhaippalar) – працьовитий.
அவர் ஒரு உழைப்பாளர்.

சிறந்த (chirandha) – талановитий.
அவர் சிறந்த கலைஞர்.

நிபுணர் (nibunar) – експерт.
அவர் ஒரு நிபுணர்.

திறமையான (thiramaiyana) – здібний.
அவர் திறமையானவராக உள்ளார்.

திடமான (thidamana) – рішучий.
அவர் திடமான மனமுடையவர்.

பொறுப்பான (poruppana) – відповідальний.
அவர் பொறுப்பானவர்.

முயற்சியுள்ள (muyarchiulla) – наполегливий.
அவர் முயற்சியுள்ளவர்.

விசுவாசமான (visuvaasam) – надійний.
அவர் விசுவாசமான நண்பர்.

அமைச்சர் (amaichar) – міністр.
அவர் ஒரு அமைச்சர்.

Слова для опису емоційних станів

மகிழ்ச்சியான (magizhchiyana) – щасливий.
அவர் மகிழ்ச்சியானவர்.

துக்கமான (thukkamana) – сумний.
அவர் துக்கமானவர்.

பயப்படும் (bayappadum) – наляканий.
அவர் பயப்படுகிறார்.

ஆர்வமுள்ள (aarvamullla) – захоплений.
அவர் ஆர்வமுள்ளவர்.

தூய்மையான (thooimaiyana) – щирий.
அவர் தூய்மையான மனமுடையவர்.

அன்பான (anban) – люблячий.
அவர் மிகவும் அன்பானவர்.

வெறுப்பான (veruppana) – ненависний.
அவர் வெறுப்பானவர்.

Слова для опису соціальних якостей

சமூகமுள்ள (samookamulla) – соціальний.
அவர் மிகவும் சமூகமுள்ளவர்.

நண்பனான (nanbanana) – дружній.
அவர் நண்பனானவர்.

உதவிகரமான (uthavikaramana) – допомагаючий.
அவர் உதவிகரமானவர்.

அமைதியான (amaithiyana) – мирний.
அவர் அமைதியானவர்.

நேர்மையான (nermaiyana) – чесний.
அவர் மிகவும் நேர்மையானவர்.

தற்காப்பு (tharkaapu) – захисний.
அவர் தற்காப்பானவர்.

ஒற்றுமை (otrumai) – єдність.
அவர்கள் ஒற்றுமையாக உள்ளனர்.

நட்பான (natpana) – дружній.
அவர் மிகவும் நட்பானவர்.

Підсумок

Вивчення тамільських слів для опису особистостей може бути дуже корисним для кращого розуміння та спілкування цією мовою. Використовуйте ці слова у повсякденному житті, щоб покращити свою мову та краще розуміти тамільську культуру. Сподіваємося, що цей список допоможе вам збагатити свій словниковий запас та стати впевненішими у вивченні тамільської мови.

Talkpal – це мовний репетитор зі штучним інтелектом. Вивчайте 57+ мов у 5 разів швидше за допомогою революційної технології.

Найефективніший спосіб вивчити мову

ВІДМІННІСТЬ TALKPAL

НАЙСУЧАСНІШИЙ ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ

Занурюючі розмови

Пориньте у захопливі діалоги, розроблені для оптимізації запам'ятовування мови та покращення вільного володіння нею.

Зворотній зв'язок у реальному часі

Отримуйте негайний персоналізований зворотній зв'язок та пропозиції, щоб прискорити ваше оволодіння мовою.

Персоналізація

Навчайтеся за допомогою методів, адаптованих до вашого унікального стилю та темпу, що гарантує персоналізований та ефективний шлях до вільного володіння мовою.

ВИВЧАЙТЕ МОВИ ШВИДШЕ
З AI

Навчайтеся у 5 разів швидше