Податоци, факти, бројки

Добредојдовте на прес-страницата на Talkpal, каде што им овозможуваме на новинарите и медиумските професионалци пристап до ексклузивни информации, податоци и ажурирања на нашата иновативна платформа за учење јазик. Возбудени сме што можеме да ја споделиме нашата приказна со вас и сме посветени на доставување точни и ажурирани информации кои ќе ви помогнат да креирате привлечна содржина.

Ексклузивни податоци и увиди

Ја разбираме важноста на точните и ажурирани податоци кога се подготвуваат привлечни приказни. Ве молиме контактирајте со нашиот тим за односи со медиумите на [email protected] за да побарате какви било информации или податоци што можеби ви се потребни.

Останете поврзани со Talkpal

Ги охрабруваме новинарите да останат поврзани со нас за најновите вести, ажурирања и објави. Следете не на нашите канали за социјални медиуми за да добиете ексклузивни увиди во светот на Talkpal.

Притиснете го комплетот

За ваша погодност, создадовме сеопфатен медиумски комплет кој содржи логоа, слики и други ресурси со висока резолуција за да ви помогне да креирате визуелно привлечна содржина. Можете да го преземете нашиот медиумски комплет

Притиснете го комплетот

За ваша погодност, создадовме сеопфатен медиумски комплет кој содржи логоа, слики и други ресурси со висока резолуција за да ви помогне да креирате визуелно привлечна содржина. Можете да го преземете нашиот медиумски комплет